COVID-19 elleni védekezés a Graboplast-al! covid-19 ellen pvc padló burkolat

Védekezz a COVID-19 ellen a Graboplast speciális pvc padló és burkolat segítségével, a Silver Knight-al. Erről a speciális anyagról már korábban is osztottunk meg egy bemutatóvideót ami ide kattintva érhető el.

 

SILVER KNIGHT TEMPO

A Graboplast új terméke, a Silver Knight Tempo  kifejezetten a járvány elleni védekezésre készült,  hiszen elsősorban ideiglenes kórházi padló  burkolatként használható, de tartós lakossági felhasználásra is ajánljuk.A Grabo Silver Knight baktericid és virucid felülete mostantól elérhető költséghatékony módon is, amelynek segítségével vegyszermentesen támogatható a takarítási protokoll.
covid-19 ellen pvc padló
covid-19 ellen pvc padló burkolat

SILVER KNIGHT WALL

A Graboplast világszabadalommal rendelkező, Silver Knight termékcsaládjának új tagja, a Silver Knight Wall, amely a speciális felületkezelésnek köszönhetően vegyszer nélkül képes lebontani a mikroorganizmusokat, így a vírusokat és baktériumokat is.

Az új falburkolat hatékonysága a kettős védelmi vonalban rejlik:

az első egy több száz éve ismert természetes antibiotikum, az ezüst ion, míg a második egy fény hatására aktiválódó védőréteg, amely alkotóelemeire bontja, és ezáltal megsemmisíti a vele érintkezésbe kerülő kórokozókat.

A különleges burkolatról a Forbes magazin is cikkezet, ebből a következőkben néhány részlet emelnénk ki…

…Jancsó Péter, a Graboplast elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy a koronavírus terjedéséről érkező első beszámolók után megnőtt az érdeklődés a cég önfertőtlenítő tulajdonságú burkolata iránt, és egyre gyakrabban kaptak olyan jelzéseket partnereiktől, hogy a vírusok és baktériumok elleni védekezésben nagy szükség lenne egy hasonló tulajdonságú falburkolatra is.

 
Ezüst-ion és fényre aktiválódó védőréteg

A speciális felületkezelés nem csupán gátolja a káros mikroorganizmusok szaporodását, hanem kifejezetten elpusztítja azokat, mindezt vegyszerek használata nélkül. A termék felületén olyan réteget alakítottak ki, amely 8 óra alatt még az úgynevezett szuperbaktériumokat is képes elpusztítani, nem tartalmaz antibiotikumokat, így a kórokozók sem válhatnak rezisztenssé velük szemben.A felületvédelemnek két komponense van: az első egy természetes, több száz éve ismert és alkalmazott fertőtlenítőszer, az ezüst ion, míg a második egy fény hatására aktiválódó védőréteg, ami az érintkezésbe kerülő mikroorganizmusokat vízre és szén-dioxidra bontja. Így az elpusztult kórokozók nem tudnak egy védőréteget képezni, amely újabb populációk számára táptalajul szolgálhatna.

A hatékonyságát független intézetekben, az ISO 27447 szabvány szerint végzett magyar, amerikai és kínai vizsgálatok tanúsítják, melyeket kifejezetten nehezen elpusztítható, illetve gyakran előforduló baktériumokon (pl. MRSA, VRE, ESBL, E-Coli) végeztek el. Az eredmények alapján a mikroorganizmusok több mint 99 százaléka elpusztult néhány órán belül. Itthon a győri Petz Aladár Megyei Oktatókórházban valós környezetben végeztek összehasonlító teszteket, ami szintén ugyanerre az eredményre jutott…. A cikk teljes egészében ide kattintva érhető el!