Miben rejlik a Halbmond szőnyeggyár különlegessége?

A Halbmond szőnyeg nem csak egyedi szőnyegeket gyárt, hanem csodálatos kollekcióval megelőzi a trendeket.

Tradíció által minőség...

…Ez a HALBMOND szőnyeggyár jelmondata amely egyfajta filozófiaként van jelen a cég életében. A 130 évvel ezelőtt Oelsnitzben alapított szőnyeggyár, mára egy nemzetközileg elismert, innovatív céggé nőtte ki magát. A Halbmond által képviselt magas színvonalú szolgáltatások minősége, – a tradíciós értékek, és gazdag tapasztalatok, a legmodernebb technológiák és kreatív fejlesztések, a társadalmi felelősségvállalás és a kulturális értékek elfogadása, a fenntarthatóság, a megbízhatóság és a legtöbb egyedi igények kielégítése – összességéből áll. Ez egyben alapfilozófájukat is tükrözi.

Halbmond egyedi, minőségi padlószőnyeg

Egyéniség

A saját egyéniség kifejezésének képessége nagyon fontos egy olyan világban, ahol mindenki hozzáférhet bármihez. A Halbmond egyik legfontosabb alapelve, hogy ne korlátozza a kreativitást. Így a saját kollekcióján kívül, a rugalmas gyártási rendszerüknek köszönhetően az ügyfeleik egyedi ötleteit és kívánságait is teljesítik.

Minimum 100 m2 és 6 színkombináció képezi az alapkategóriát. Ettől felfelé el lehet térni 12, illetve 24 színösszetételig is!

Legfejlettebb technológia

A cég életében jelentős év a 2007, ekkor lett a világ legkorszerűbb digitális nyomtatója a CHROMOJET üzembe állítva. Ezzel a technológiával a szőnyegek mintázata élesebb kontúrt nyer és a színátmenetek harmonikusabban olvadnak egymásba. A fotónyomatok a szőnyegen pedig valósághű tökéletességet sugároznak.

A Halbmond egyedi szőnyeg elkápráztat