Rólunk

Minden burkolatra van megoldásunk!

Minden burkolatra van megoldásunk!

Cégünk tevékenységei közé, a melegburkolati rendszerek és anyagok kis, és nagykereskedelme, beruházások kivitelezése tartozik. 1998-ban nyitottunk meg az első melegburkolati szakboltunkat, melynek alapterületét, termékválasztékát, az áruk mennyiségét az első sikeresnek mondható év után megdupláztuk, a 2000-es évet pedig már egy új, 400 m2-es alapterületű üzlettel nyitottuk. 2004-ben Nagykanizsán átadásra került az új, 1000 m2-es melegburkolati szakáruházunk, amely jelen pillanatban is cégünk alapját alkotja. Itt az összes általunk kínált termék megtekinthető.

Minden burkolatra van megoldásunk Briosz burkoló kommandó

Kivitelezési, ragasztástechnikai, anyagminőségi területen szaktanácsadással szolgálunk minden egyéni, illetve közületi megrendelőnk részére. Az általunk képviselt nagy európai és hazai szőnyeg, PVC, parafa, ipari filc, laminált padló, gumiburkolat, függöny, karnisszerkezetek, ragasztók és segédanyagok gyártóinak széles választékával és a gyártók évtizedes tapasztalatával ma már meg tudunk felelni a legkisebb egyéni és legnagyobb közületi vásárlóink számára is.

Társaságunk a kivitelezések terén számos referenciával rendelkezik a lakosság körében elvégzett több ezer m2-es mindenfajta meleg burkolatot magába foglaló kivitelezéstől a nagy közületi megrendelésekig.

Helyszíni felmérés alapján árajánlatunkkal és szaktanácsadásával állunk rendelkezésre. A munkálatok elvégzését szállítással együtt gyorsan, pontosan és szakszerűen végezzük.